КАКО ДА ГИ ИЗБЕЛИТЕ ЗАБИТЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ?

Сега белите заби не се веќе недостижна цел. Веќе нема да мората да чекате резултати неколку дена или неколку месеци. Можете да ги избелите своите заби за неколку минути.
Како да направитеприродно средство за да ги избелите забите.

Сигурно сте слушнале за благодетите од кокосовото масло, кое може да се нарече чудо за нега на лицето и за целокупното здравје. Но дали сте знаеле дека со него можете да ги избелите забите?

Кокосвото масло ќе ви помогно да ги избелите забите за помалку од две минути.

За да направите сопствено средство за избелување на забите потребни ви се само две состојки: кокосово масло и сода бикарбона. Земете во еднаква количина сода бикарбаноа и кокосово масло (на пример по пет кафени лажици) добро промешајте и ставете ја смесата во помала тегла. Се што е потребно е да ја замните својата паста за заби со ова природно и ефикасно средство. ефектот е навистина очигледен по првата употреба.

Слични Вести
Menu