Wik со нов (изборен) хит

Се претставува како Wik Kakarotski, од Охрид е, и има нова песна која повторно го заслужи вниманието од јавноста.

Се вика „Ќе ти дојдам вечер јас со Пенкала“ и е пародија на фолк хитот на Спасен Сиљаноски, а е „посветена“ на кампањата за локалните избори, која во Охрид, како и во целата држава е во полн ек.

Погледнете како Wik ја претставува изборната кампања.

Слични Вести
Menu