Таа ме контролира целиот мој живот, вели ќерката на Мадона

Лурдес Леон, ќерката на поп иконата Мадона, тврди дека нејзината мајка сака да ѝ го контролира животот.

Најстарата ќерка на поп иконата разговараше со актерката Деби Мазар, долгогодишната доверлива личност на Мадона. Разговорот за нејзиното воспитување беше објавен во списанието Interview Magazine во четвртокот.

„Мајка ми е контролирачка наказа како родител и ме контролира целиот мој живот“, ѝ рече 25-годишната Лурд на Мазар во интервјуто. „Требаше да бидам целосно независна од неа штом завршив средно училиште.“

Манекенката рече дека стекнала чувство на независност откако почнала да плаќа за факултет и за стан, навлегувајќи во детали за нејзиното воспитување.

Таа тврди дека нејзината мајка инсистирала во кариерата да се разграничи од манекенството.

„Мајка ми е многу упорна да ме натера да размислувам за она по што сакам да бидам позната надвор од мојот изглед “, рече таа. „Тоа не е она по што сакам луѓето да ме паметат. Не е реално.“

„Финансиски, манекенството е паметна одлука. Уживам во кампањите што ги правам, така што не сум само модел, сама по себе.“

Слични Вести
Menu