(ФОТО)Поставено спомен обележје на Тоше Проески кај Нова Градишка

Во чест на нашата најголма музичка легенда Тоше Проески, поставено е спомен обележје во непосредна близина на Нова Градишка, Р.Хрватска.

Слични Вести
Menu