ЧАЈ ОД ТИЛЧЕЦ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ГРАДИТЕ

Во шолја врела вода ставете 2 лажички семки од тилчец (семето треба малку да се издробеи за подобро да се ослободат активните материи)

Оставете да отстои 5-10 минути. Исцедете, засладете со лажичка мед.

Пијте по една чаша три пати на ден.

За мајките кои дојат, овој чај го стимулира производството на млеко и е голема помош за мајките кои немаат доволно.

Слични Вести
Menu