НА ПЛОШТАДОТ ВО МИЛАНО ЛУДНИЦА СО „ЈУТРО ЈЕ“: Уличните музичари ја научиле омилената песна на Ибро, Нада Топчагиќ во ТРАНС (видео)

Пејачката Марија Млкиќ на својот Инстаграм поделила снимка од плоштадот во Милано на кој настанала општа лудница кога се слушнала песната на Нада Топчагиќ, “Јутро је“.

Во Милано на улица одекнала “Јутро је“

Верните навивачи и љубители на ликот и делото на Златан Ибрахимовиќ памтат се што е поврзано за него, па така и песната “Јутро је“ на Нада Топчагиќ, уличните музичари ја научиле напамет и на плоштадот во Милано, ја пееле забавувајќи ги минувачите.

Слични Вести
Menu