ЦЕЦА И МИЛИ ПАК “СЕ СПУКАА” ВО “ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД”

Фолк пејачката Сцетлана Цеца Ражнатовиќ и нејзиниот некогашен соработник, музичар Александар Милиќ Мили често се “кошкаат“ во музичкото натпреварување “Ѕвездите на Гранд“, па така и оваа недела.

– Не се грижи ти за шоуто. Каква е гледаноста? Од кога сум дојдена ние немаме проблем со гледаноста. Така што олабави се. Рекордите се срушени – му рекла Цеца.

– Немавме проблем и 17 години пред тоа, поготово откга јас дојдов – и возвратил Мили.

– Како да не! Не те провоцирам, и не ме провоцирај – му дофрлила Цеца, додека останатите членови од жирито молкум гледале.

Слични Вести
Menu