Се снима шестата сезона: „Преспав“

Неодамна започнаа снимањата на шестата сезона на „Преспав“ која ќе започне да се емитува во декември.

Екипата на една од најгледаните македонски серии, актерите Васил Зафирчев, Јелена Јованова, Игор Ангелов, Тијана Дапчевиќ, Горан Стојановски, Игор Џамбазов, Дритон Вејсели, Игор Стојчевски, Адриан Азири… се собраа на сет и започнаа со снимање.

Слични Вести
Menu