Тереза Кесовија се разголе!

Без разлика што нејзе воопшто не и треба да ги покажува своите природни убавини, со оглед на тоа дека има пристојни 83 години, славната Тереза Кесовија “пресече“, па се соблече пред фотообјективот на далеку познатиот мајстор на уметничка фотографија Стефан Лупино.                          Додуша, на Тереза и покрај песните и извонредниот глас не и е првпат да направи обид во еротиката.

Таа пред две-три години на Инстаграм ставаше свои слики од летувањето во костим за капење, а луѓето пријатно изненадени од нејзиниот свеж физички изглед коментираа дека годините ништо не и можат.
Така е и во овој случај. Сè е направено со многу вкус, во објективот на Лупино, а Тереза не го криеше задоволството. Вели, таман толку колку што треба, заводливо во црн градник.
– Ми треба само тоа да ја разбијам монотонијата на естрадата која се заканува во ова време на короната. Ако вака продолжи, не знам како ние музичарите ќе завршиме, без свои настапи, без концерти пред публиката на која многу и недостасуваме.

Слични Вести
Menu