Лила во Дубаи, во посета на новата атракција

„Панорамското тркало, високо 250 метри е единствен начин да се види Дубаи од сите страни“, вели Лила, која ја посети оваа атракција само десетина дена по отворањето. Станува збор за најголемото панорамско тркало на свет.

Лила Филиповска периодов престојува во Дубаи, каде ја посети новата атракција „The eye“. Станува збор за панорамско тркало кое личи на лондонското.

Водителката обожава да патува, а по посетата на Турција, го избра токму Дубаи како дестинација.

Од сончање на плажа до истражување на новостите таму, како што е „Ain Dubai“, Лила одлично се забавува.

Слични Вести
Menu