Партнерот на Ана Бекута е вклучен на респиратор, лекарите се борат за неговиот живот!

Институтот за кардиоваскуларни болести во Белград денес соопшти дека претседателот на социјалистичката партија Милутин Мркоњиќ има влошена здравствена состојба.

Долгогодишниот емотивен партнер на музичката звезда Ана Бекута, политичарот Милутин Мркоњиќ е сместен на кардиологија подолг период поради проблеми со срцето и крвните садови. Но денес неговата здравствена ситуација видно се влошила, па од болницата оваа информација ја потврдија и за медиумите. Во моментов имаат конзилиум и превземаат се што е во нивна моќ да го спасат животот на политичарот.

Слични Вести
Menu