УРАГАНKATA КСЕНИЈА СЕ ВЕНЧА – Дечкото и ја простил врската со Менсур, a сега почнаа да живеат заедно

Ураганката Ксенија Кнежевиќ откри дека наскоро ќе го каже судбоносното „да“ на својот избраник Никола Тодоровиќ.

– Можно е наскоро да стапнам на „лудиот камен“. Сега се договараме за нешто. Почнуваме да живееме заедно. Мислам дека беше време. Среќен сум! Тоа е единственото што можам да ви го кажам засега – со широка насмевка изјави Ксенија.

За потсетување, Кнежевиќ по наводната краткотрајна романса со актерот Павле Менсур му се врати на Никола, што беше официјализирано со заедничка фотографија на социјалните мрежи на почетокот на октомври годинава.

Слични Вести
Menu