Што се случи со Андреј Лукас? Тој ги следеше чекорите на Аца а потоа целосно исчезна – Еве што прави сега

Андреј Лукас пред неколку години се обиде да тргне по стапките на својот татко Аца Лукас, но по неколку објавени песни се откажа од својата пејачка кариера.

Што се случи со Андреј Лукас? Тој ги следеше чекорите на Аца а потоа целосно исчезна – Еве што прави сега

– Во таа музика што ја тој ја прави, треба да снимиш 15-20 песни. По четвртата песна, тој дојде кај мене и ми рече: „Тато, ќе продолжам да го правам тоа, но не трошете повеќе пари на видеа. Ќе направам и нешто друго, и малку ќе се „олабавам“. ”

– Му реков да прави што сака. Навистина го поддржав. Ќе видиме што ќе се случи со тоа, немам поим. Што и да одлучи, ќе биде тоа што сака – додаде Лукас.

За потсетување, 21-годишниот Андреј на крајот на август годинава се сврши и покрај неговата млада возраст, клекна пред својата избраничка Соња Крстиќ и и стави прстен на раката.

Слични Вести
Menu