Неда Украден призна дека добива експлицитни пораки од додворувачи

Пејачката Неда Украден долго време е на естрадната сцена и зрачи со својата харизма, енергија, но многумина ги интеренсира нејзиниот љубовен живот.

Пејачката откри дали има додворувачи во нејзиниот живот, призна дека добива разни пораки, па дури и оние експлицитни и откри како реагира на нив.

-Кој вели дека немам додворувачи? Јас сум жена која е обожавана, сакана, да ви го покажам телефонот ќе попаѓате, вели пејачката и откри какви пораки добива:

-Љубовни, фини, нежни, понекогаш и безборазни. Не ги читам пораките на Инстаграм. Не блокирам, тука нема помош. Што да правам, си ја гледам својата работа, не можам да се занимавам со разни будали. Имам додворувачи, тоа се луѓето со кои сум во комуникација, вели Неда.

Слични Вести
Menu