Росана и Трупче го добија второто внуче

Пејачката Росана Сариќ Тодоровска стана баба по вторпат.

Росана и нејзиниот сопруг Ѓорги Тодоровски-Трупче го добија второто внуче.

Нивната ќерка Ивана и зетот Џејмс го добија вториот син за кој го одбраа името Матео.

Слични Вести
Menu