Ана Бекута скршена од тага, почина Милутин Мркоњиќ

Милутин Мркоњиќ (79) починал на Институтот за кардиоваскуларни болести “Дедиње“ во Белград, а позади себе ја оставил својата партнерка Ана Бекута, како и законската животна партнерка Драгана Даша Мркоњиќ.

– Отиде мојот Милутин. Ве молам да ме сватите во оваа болка дека нема да се огласувам – рекла Ана Бекута скршена од тага која била покрај него до последниот момент и секојдневно го постувала во болница.

Тие двајца биле во врска 10 години

Предходно, Мркоњиќ бил во брак со сопругата Драгана, од која никогаш не се развел.

Слични Вести
Menu