Италијански одбојкар 13 години мислел дека е во “врска“ со манекенката Алесандра Амброзио!

Дури 13 години му биле потребни на некогашниот италијански одбојкатски репрезентативец, Роберто Кацанига дека неговата “врска“ со преубавата манекекна Алесандра Амброзио всушност била лага.

Тој запознал извесна Маја, која му праќала слики од Алесандра, постојано комуницирале, но сепак за 13 години не се виделе, немале состанок или нешто повеќе.

Некој ќе праша па зарем е можно. Но, ете, и овој одбојкар навистина со својата наивност покажува дека се е можно. Зад таа “Маја“ постоеле неколку криминалци кои му земале на Кацанига дури 700.000 евра.

Тој било лудо вљубен во Алесандра, кога испраќал подароци мислел дека тие завршуваат кај нејзе, но ете после толку години конечно се разоткрила вистината.
„Не, никогаш не се видовме. Секогаш имаше илјадници изговори, како болест или работа. Но, јас сепак се заљубив во тој глас, и така повик по повик… Контактиравме преку мобилен телефон, речиси секојдневно“, рекол Роберто.

Инаку вистинската Алесандра веќе неколку години е во одличен брак и појма немала што навистина се случува.

Слични Вести
Menu