Со неа е во брак 40 години

Познатиот балкански пејач, Жељко Самарџиќ ретко го истакнува својот приватен живот, но има моменти кога во емисиите во кој тој гостува, со задоволство му се придружува неговата сакана сопруга Маја, со која е во брак цели 38 години.

Слични Вести
Menu