Зорица Брунцлик: Во Новата година влегувам гола!

Зорица не носи црвени гаќички, иако е суеверна.

Пејачката Зорица Брунцлиќ со децении е во среќен брак со Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш, кој, како што вели, не ѝ здодеал ниту за време на пандемијата.

Зорица изјави дека нон-стоп уживале заедно и дека навистина уживала во паузата од деловните обврски.

„Конечно бевме заедно, навистина направивме сѐ што правевме двајцата. Во паузите од она што го правевме, бевме малку во студио, две години не одевме заедно на патувања, бидејќи сме ризична група“, изјави фолк ѕвездата, а потоа остави без текст кога кажа што планира за новогодишната ноќ.

„Јас сум суеверна, но во Новата година обично влегувам гола! Не знам што е смешно овде, воопшто не се смеам. Гола сум! Упатство за употреба, кога камерите се исклучени”, изјави пејачката.

Иако во последно време ѝ пречи фарбањето, а нејзиниот долгогодишен препознатлив имиџ бара редовен третман на косата, Зорица признава дека никогаш не би ја сменила бојата.

„Кога ќе дојде мојот фризер да ме исфарба, си ги носи и пижамите. Потребни се четири или пет часа. Потоа губам нерви, а потоа правиме паузи, каде што ме анимира на некој друг начин и вели дека треба да завршиме со фарбањето , затоа што не можам, можам да го засрамам. Тоа е неговиот образ, затоа што мојата глава е негов трофеј. Не би ја менувала бојата на косата, затоа што победничкиот тим не треба да се менува, тоа само луди луѓе го прават, објасни таа и истакна дека не ја интересира суетата или љубомората од колегите.

„Немам калкулации, само калкулирам со Кемиш како да добијам кредитна картичка од него, што не е само златна“, се пошегува Зорица.

Слични Вести
Menu