(ФОТО) Зимска бајка во Маврово

Најголемите планински центри во Македонија се прекриени со снег. Снежна идила има на Попова Шапка, Маврово, на Копанки-Пелистер, но снег има и на Водно, потоа во Крушев, Кичево, снег вее во Битола.

На ФБ профилот Патувања низ Македонија објавени се прекрасни фотографии од баковитото Маврово.

Погледнете ….

Слични Вести
Menu