Ивана Кнез се разголе

Модната дизајнерка Ивана Кнез на Инстаграм објави слики во кожа и градник од тантела, па ги праша дамите зошто сè почесто се решаваат за удобна наместо секси долна облека.

„Зошто бираме чипка само за специјални прилики и зошто сè повеќе бираме комфор пред стил, исто како што ни е потребна посебна причина за да се дотераме? Би била благодарна доколку го продискутираме ова заедно, би сакала заедно да дојдеме до точка на мотивација за секоја од нас да има желба да изгледа волшебно во сите можни слоеви“, напиша Ивана.

Модната дизајнерка Ивана Кнез на Инстаграм објави слики во кожа и градник од тантела, па ги праша дамите зошто сè почесто се решаваат за удобна наместо секси долна облека.

„Зошто бираме чипка само за специјални прилики и зошто сè повеќе бираме комфор пред стил, исто како што ни е потребна посебна причина за да се дотераме? Би била благодарна доколку го продискутираме ова заедно, би сакала заедно да дојдеме до точка на мотивација за секоја од нас да има желба да изгледа волшебно во сите можни слоеви“, напиша Ивана.

Слични Вести
Menu