(ВИДЕО) Ангели снимени во Почаевски манастир, Украина

Ново чудо во христијанството, доказ за блискоста на Бог со нас на Заемјата. Ангели снимени со безбедносните камери како доаѓаат на богослужбата во Почаевскиот манастир во Украина, една од Црквите која се ослободи од болшевичката антихростова власт.

И Господ Бог се радува на таа слобода. Во надеж и МПЦ – ОА, исто како Украинската православна црква, да се ослободи од тие болшевици и да зачекори во светот на ангелите.

Слични Вести
Menu