Ставете посолен лимон покрај креветот пред спиење – делува лековито

Се’ што треба да направите е да пресечете еден лимон на четири дела, да го ставите во чинија и да го посолите, па да го поставите веднаш до вашиот кревет.

Ова треба да го повторувате секоја вечер, a резултатот е неверојатен. Ова комбинација го олеснува дишењето, посебно за луѓето кои патат од асма, алергија или се настинати.

  • Лимонот ги одбива инсектите, меѓу кои и комарците
  • Нема засипнат глас наутро
  • Мислите наутро се побистри
  • Ќе се разбудите побрзо без кафе
  • Просторијата мириса свежо
  • Крвниот притисок се нормализира
Слични Вести
Menu