Кучето Макс кое обожува да плива, да нурка и да собира камења ги воодушевило луѓето на интернет

Макс моментално е популарен на повеќе социјални мрежи на кои Кристина ги објавува неговите авантури. На едно видео, кое има 2,6 милиони прегледи, Макс скока во вода, нурка и пребарува каде има камења, па излегува со камен во својата уста и повторно оди во потрага.

Луѓето во коментарите се воодушевени од Макс и неговото однесување.

@yellowlabmarine

showing off his water ballet skills ##labrador ##labradorretriever ##dive ##fyp ##doggo

♬ Here Comes the Boy – Theme – 88century

“Какво слатко куче”, “Што е ова, куче или сирена”, “Добро правите, се гледа дека Макс ужива во животот”, “Прекрасен е”, пишувале луѓето.

Во разговор со “The Dodo”, Кристина рекла дека се исплашила кога Макс прв пат нурнал. Не излегол неколку минути и мислела дека нешто му се случило, но Макс набрзо излегол со голем камен во уста. Набрзо сфатила дека нејзиниот миленик едноставно сака да биде во вода.

Слични Вести
Menu