ПРИЛЕПЧАНКАТА ТАМАРА ЦВЕТКОСКА ПОВТОРНО СИ ДОАЃА ДОМА СО МЕДАЛ!

Денеска во Белград се одржа меѓунардниот турнир Победник по боречки вештини. На самиот натпревар учество зедоа повеќе од 200 натпреварувачи од цел Балкан.
На овој натпревар во категорија од 55 килограми со 5 победи и една изгубена во поени, нашата млада прилепчанка Тамара Цветкоска освои сребрен медал!
Тимот на Мисли и честита за победата и и посакува уште многу медали во иднина!

Слични Вести
Menu