(Видео) Научете ги децата да го направат најубавиот новогодишен украс!

Сѐ што ви е потребно е чиста, бела хартија и ножички…

Се сеќавате на оној период кога си игравме со родителите и правевме снегулки од хартија кои ги лепевме на прозорците или од нив правевме украсни ленти па ги закачувавме низ домот?

Слични Вести
Menu