(Фото) „Жена од султана“ ги спои султанот и љубовникот

Пејачката Тијана Милентијевиќ, попозната „Жена од султана“, деновиве е во Босна и Херцеговина, каде има деловни обврски и снима неколку емисии.

Тијана Милентијевиќ минатата година доживеа голем успех во кариерата, откако сними петминутно видео за песната „Жена од султана“, која стана голем хит ширум Балканот.

Пејачката Тијана Милентијевиќ, попозната „Жена од султана“, деновиве е во Босна и Херцеговина, каде има деловни обврски и снима неколку емисии.

Тијана Милентијевиќ минатата година доживеа голем успех во кариерата, откако сними петминутно видео за песната „Жена од султана“, која стана голем хит ширум Балканот.

Слични Вести
Menu