Синоокиот Онур во врска со многу убава девојка!

Онур Туна e еден од најпопуларните актери во Турција, но и во нашата земја.
34-годишниот актер честопати е во фокусот на турските медиуми за неговиот приватен живот и неодамна порталите известуваат дека започнал врска со многу убава девојка, Јагмур Карабал.
Се шират гласини дека парот ги поминува годишниот одмор заедно и објавиле фотографии од истото место. Двајцата се следат едни со други на Инстаграм.

Слични Вести
Menu