Видео од кое застанува крвта кај верниците, Богородица снимена на врвот на Света Гора

Легендата вели дека Богородица ја открила Светата Гора, ја благословила и утврдила дека е свето место каде што ќе живеат изолирани монаси.
На Фејсбук се појави видео снимено на врвот на Света Гора, односно Света Гора, за кое се тврди дека ја прикажува манифестацијата на Пресвета Богородица!

Околу фигурата за која православните веруваат дека е Богородица, светлината свети во десниот круг, а како што видеото напредува, таа станува се појасна и појасна.
Се гледаат и нејзините движења, кои многумина ги потсетија на темјанот.
Инаку, легендата вели дека Богородица ја открила Светата Гора, ја благословила и утврдила таа да биде свето место каде што ќе живеат изолирани монаси посветени на молитвата и дека на ова место нема да доаѓаат жени. Така е до денес - припадничките на понежниот пол не смеат да влезат на Света Гора.
Слични Вести
Menu