Дедо Мраз и оваа година со бесплантни Новогодишни Пакетчиња за сите дечиња во Охрид !!!

Популарниот Wik Kakarotski по големиот успех од минатата година, и оваа Нова година најавува акција за додекување новогодишни пакетчиња за многу деца во Охрид.

Пакетчиња за сите дечиња, Сезона 2. Уште пред да објавам, ми се јавија добри луѓе кои слушнале само добри зборови за ланската акција и се приклучија за да израдвиме уште појќе дечиња годинава. Благодарност до сите кои помогнаа, комплетс „Мизо“ и моите пријателчиња Штеф од Охрид и Даниел, охриѓанец во странство, а и до анонимната девојка кои први го подржаја проектот „Пакетчиња за сите дечиња“. Само првиот ден собравме 197 пакетчиња. Ве повикувам сите да бидете хумани, неморат преку мене, ами да дајте онаму кај шо требит за да се радвет најмладите во овие тешки и црни времиња, порача во негов стил на социјалните мрежи Wik.

Слични Вести
Menu