Најфит докторот по кој лудуваат жените живее и работи во Хрватска

По дипломирањето медицина во Загреб, тој само реди успеси на поле кариера, но со право ја носи и титулата еден од најфит докторите во регионот. Доктор Јосип Зекиќ дипломирал медицина во 2012 година во Загреб, а во 2019 година се стекнал со титулата специјалист по дерматовенерологија.

Постојано посетува конгреси, работилници и едукативни настани во сферата на естетската дерматовенерологија. Тој слободното време го користи за интензивни тренинзи и не е ни чудно што го носи прекарот еден од најфит докторите во регионот.

Слични Вести
Menu