(ФОТО и ВИДЕО) Елката пред „Mr I“ хит за сликање во Охрид

Бутик хотелот „Mr I“ и оваа зима е хит во Охрид, а елката пред најубаво украсената зграда на кејот на Охридско Езеро е главна атракција за фотографирање и објавување на социјалните мрежи.

Украс и мечиња има и на балконите од апартманите во „Mr I“ кои се уредени и конципирани и носат имиња на светски познати актери, од денес живата ѕвезда Анџелина Џоли, до легендарната холивудска дива Мерлин Монро.

Слични Вести
Menu