(Фото) Раперот Девито фатен без својата препознатлива маска

Раперот Девито од почеток на својата кариера е познат по фантомката која ја носи. Со белата фантомка тој се појавува на настапи, во емисии, видео спотови, како и на јавни настани.

Малкумина знаат кој е неговиот вистински идентите, а екипата на Папарацо лов сега го разоткрива. Раперот бил фотографиран во една белградска населба каде живее.

Слични Вести
Menu