Домот го украсија како во Новогодишна бајка!

Кон крајот на ноември, турската актерка Бергузар Корел и сопругот Халит Ергенч, најпознати по улогите на Шехерезада и Онур во серијата „1001 ноќ“, го добија своето трето дете.

Имено, Бергузар роди девојче, а за својата наследничка го одбра името Лејла.

Таа е активна на социјалните мрежи, па одвреме – навреме знае да сподели по некоја фотографија со новиот член на семејството.

ктерката ужива во првите месеци со својата наследничка.

Меѓутоа, како што наближува нова година и новогодишните празници, познатите веќе започнаа со украсување на нивните домови во новогодишно руво

Слични Вести
Menu