(ВИДЕО)Легендарниот голф извлече автобус заглавен во снег

Големите снежни врнежи кои го отежнаа сообраќајот во Штудгард, доведоа до проблем во нормалното функционирање.

Локален автобус не можел да совлада угорнина прекриена со снег, па на помош дошол “Голф 3”.

Дизелашот со 90 коњи и погон на сите точки се покажал доста успешно, што се гледа и од самото видео.

Слични Вести
Menu