(ВИДЕО) Во Дубаи се продава долна облека од чисто злато

„Златен сук“ од Дубаи е традиционален пазар во Дубаи, Обединети Арапски Емирати. Сукот се наоѓа во деловниот кварт на Дубаи во Деира, во месноста Ал Дагаја. Во оваа улица има над 380 продавници, од кои повеќето се трговци со златен накит.

Во него може да се купи долна женска облека изработена од злато.

Слични Вести
Menu