Путин е во добри односи со Дедо Мраз

На денешната годишна прес конференција на рускиот претседател Владимир Путин, новинар му поставил на Путин полусериозно прашање за момчето кое го тужел Дедо Мраз затоа што не му го донел тоа што го барал.

Путин рече дека како правник по образование треба да истакне дека Дедо Мраз ги дарува само добрите момчиња и девојчиња, па обвинителот (кој има 20 години) треба да размисли за неговото однесување.

Путин беше прашан и за неговиот однос со Дедо Мраз.

„ Имам добри односи со Дедо Мраз. Ми донесе подароци“ – рече тој.

Слични Вести
Menu