ЕКО ШПАР оглас за работа

Еко Шпар објавува оглас за работното место:

ОПЕРАТОР НА CNC машина Работник во производство на машински делови

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

– Операторот треба да има познавање од работа на машина за сечење

– Кандидатот е пожелно да поседува претходно работно искуство на CNC слична машина за сечењe лимови

– Завршено средно образование (Машинско или Електротехничко е предност)

– Работно искуство како CNC оператор на машина од минимум 1 година ќе се смета за предност

За следниве работни задачи: – прости доработки и преправки на податоци за NC или CNC програми, нивно префрлување од персонален компјутер на машина и обратно; – работа со алати за машините, нивно одржување, промена и подесување;

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите лични податоци или биографии на biljana@ecospar.com.mk Контакт:077/586-500

Слични Вести
Menu