(ВИДЕО) Празник на Копика во Осиек

Традиционално, група пливачи од Осиек кои во текот на летото се капат на Драва кај Копика, организираат празничен одмор на пицигините на празникот Свети Стефан. Ниту ледената Драва со температура од само неколку степени во плус не ги спречува да се забавуваат.

Слични Вести
Menu