Мили итно примен во болница во Истанбул

Композиторот Александар Милиќ Мили (52) е итно примен во болница во Истанбул, каде веќе уште пред попладневните часови да биде опериран.

Станува збор за проблем со стомакот, што се случа и на снимките кои се објавени на профилот на болницата на Инстаграм.

– Благодарен сум на професорот кој ме прими, искрено едвај чекав да го решам проблемов – објаснил Александар.

Инаку, Мили на 28 февруари 2020 година имаше операција со која му беа отстранети полипи на гласните жици.

Слични Вести
Menu