Кајли Џенер стана прва жена во светот која има 300 милиони следбеници на „Инстаграм“

Кајли Џенер стана прва жена во светот која има 300 милиони следбеници на „Инстаграм“.

Порано, Аријана Гранде беше на прво место како најследена жена  на „Инстаграм“. Во 2019 година, Гранде собра околу 146,5 милиони следбеници.

Џенер направи пресврт на социјалните мрежи и е најследена жена на „Инстаграм“ иако во последните два месеци не објавуваше многу објави.

Реалити ѕвездата паузираше од социјалните мрежи, а на Инстаграм се врати на Бадник.

Слични Вести
Menu