Во Котор, посебна грижа за мачките, секоја чест

Не толку далеку од нас, Котор… внатре имаше преку 20 мачки, а вакви куќарки само во тој парк 10на. Плус храна на секој агол и луѓе седнати по клупите, а мачките кај нив в скут. Милина… за жал овде ја нема.

Слични Вести
Menu