Турскиот заводник Керем, засега нема поим за брак!

Се попопуларниот турски актер Керем Бурсин даде ново кратко интервју за медиумите. Во него тој зборуваше за ситуацијата на снимањето на серијата Knock on My Door / Сен Кал Капими, но и за неговиот приватен живот. Актерот изјави дека снимањето на серијата се одвива со големо внимание, почитувајќи ги сите мерки за заштита.

Тој лично носи две заштитни маски во исто време, како што носел за време на интервјуто. Тој прави се што е во негова моќ за да го избегне овој гаден вирус. Со оглед на големиот број блиски контакти на снимањето, гипсот често се тестира.

Керем и Ханде Ерцел се еден од најпопуларните парови во ТВ сериите. Новинарите имаа и интересно прашање за Керем. Новинарот го прашал дали е вистина дека семејството на Ханд се обидело да се ожени со неа, на што Бурсин се насмеал и кратко одговорил: „Прв пат слушам за тоа. Мислам дека тоа е озборување. Не верувам дека има вистина во тоа“.

Кога следеше прашањето за бракот, Керем изјави дека нема апсолутно никаква идеја за тоа. Актерот смета дека кога човек ќе се заљуби и таа љубов е доволно силна, природно е да се ожени. Засега нема поим и нема поим како тоа изгледа.

Слични Вести
Menu