Јилмаз наскоро ќе умре, ја напушта серијата!

Познатиот актер Угур Ѓунеш се прости од Горчливите земји, што се емитуваше на АТВ последните недели. Со смртта на Јилмаз, кој му даде живот на актерот, Ѓунеш ја напушти серијата. Всушност, приказната за разделбата беше развој на настани што ја изненади публиката! Никој не очекуваше дека играчот ќе замине на половина сезона.

Прво, Вахиде Перчин ја напушти серијата во која ја играше главната улога по смртта на Хункар. Друга главна улога во серијата, Угур Гунеш, исто така, отиде. Со учество на други ликови, приказната сега продолжува на поинаков начин. Дури и ако никој не очекуваше, Јилмаз го нема, а Зулејха се врати на фармата за нејзините деца.

Непосредно пред Угур Ѓунеш да ја напушти серијата, до израз дојде веста дека потпишал со нова серија. По одлуката за разделба, која се случи на барање на актерот, беше откриено дека познатиот режисер Фарук Тебер ќе игра во друга периодска серија што тој ја режираше.

Угур Ѓунеш, кој овојпат ќе игра работник во рудник во новата серија наречена „Земји без законот“. Подготовките за проектот продолжуваат забрзано. Додека фановите на Ѓунеш со нетрпение го очекуваат емитувањето на серијата, се случуваат нови случувања.

Слични Вести
Menu