Aнтониа Гиговска на домашна адреса доби подарок кој ја остави без зборови (фото)

Mладата пејачка Антониа Гиговска е активна на социјалните мрежи, па често со своите следбеници споделува фотографии и „Инстаграм сториња“.

Имено, таа ги известува оние кои ја следат ако има нови музички проекти,  од нејзините активности, ангажмани, често знае да се пофали со фотографии на кои ги покажува своите атрибути и своето тело откако ослабе и ја доведе својата линија до совршенство.

Понекогаш, пејачката и знае да запее во кусите приказни на Инстаграм и да исполнува музички желби, а понекогаш знае да ги изненади следбениците за некоја наградна игра.

Меѓутоа, овој пат Анатониа беше изненадена кога на нејзина адреса пристигна подарок кој не го очекуваше.

Имено, пејачката доби уметничка слика на која е насликна таа.

иговска се пофали на социјалните мрежи.

Не ми се верува….. каков талент е детевоооо!!!!!!
Ја добив како подарок од @milch.art. Преголема е сликата, ви правам update каде ќе ја ставам. Гушки, бацки! Фала најмногу @mmilchevski, напиша Антониа до Милчевски Марко кој е автор на ова ремек дело.

Слични Вести
Menu