Усни кои се памтат засекогаш – три хороскопски знаци кои ќе ве наежат

Овен

Овните едноставно обожаваат да се бакнуваат. Затоа нивните бакнежи се полни со страст и задоволство. Освен тоа, Овните не се бакнуваат „туку така“, туку од бакнувањето прават вистинска уметност. Нежно грицкање на устата и страствено бакнување со јазик – никогаш не знаете што можете да очекувате. Постојано го изненадуваат својот партнер со бакнежи. Оној кој ќе го заведе Овенот, тешко дека ќе може да се одвои од неговите усни.

Рак

Раковите исто така спаѓаат во најстраствени бакнувачи. Сакаат особено романтични и сензуални бакнежи. Усните им се меки и нежни. А при бакнувањето не се концентрираат исклучиво само на усните, Раковите ќе го опсипаат целото тело на партнерот со бакнежи.

Риби

Рибите се доста забавни но и внимателни. Но токму тоа и ги прави бакнежите на Рибите екстремно страствени. Сакаат да го разгалуваат партнерот со усните и така да ја поттикнуваат напнатоста. Бидејќи не се егоистични, се грижат за потребите на партнерот и сакаат тој да ужива во нивните страствени бакнежи.

Слични Вести
Menu