Ќерката на Саша Матиќ му признала дека е вљубена! Еве од каде е момчето

Ќерката на Саша Матиќ, Александра, му ги доверува сите тајни на својот татко. Меѓу другото, никогаш не се криела од него кога била заљубена. Постарата сакана на Саша Матиќ сега има момче во Црна Гора, кого многу често го посетува, а убавата вест пејачот неодамна ја сподели во една емисија.

Зборувајќи за врската со ќерките Александра и Тара, пејачот откри ексклузивни детали.

 Со мене се е можно. Жената оди некаде на пат, остануваме тројцата и ќерката вели: „Тато, од утре забава“. Доаѓаат нивните пријатели, отворено разговарам со нив, тие разговараат со мене – изјави Саша.

– Мислам дека се горди што сум им татко, но тоа никогаш не го истакнале на училиште. Такви се и денес. На пример, Александра сега оди во Црна Гора со дечкото, но никогаш не би ми се јавила кога ќе и дадам контакт за да олеснам некои работи на аеродром.

Ниту еден од нив не е таква – рекол Саша, откривајќи дека неговата ќерка е заљубена и дека често го поминува времето со своето момче во Црна Гора.

Слични Вести
Menu