Адријана Лима повтроно е бремена

„Жешката“ Бразилка и нејзиното момче Андре Лемерс наскоро ќе станат родители.

Видно здебелената Лима  со својот изглед ја изненади јавноста на Неделата на модата во Париз.

 Бремената Лима  среќна покрај Лемерс, зрачи со својата убавина иако има десетина килограми повеќе од вообичаеното.

Слични Вести
Menu