Душко и Јелена се смирија!

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ изминатиов период беа во центарот на вниманието, а по разни шпекулации беше откриено каде живее фудбалскиот менаџер.

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ, по турбулентниот период и конфликт што се случи за Божиќ, успеаја да најдат заеднички јазик и, веројатно, да и дадат уште една шанса на нарушената врска.

Многумина посакаа крај на нивната љубовна приказна која трае цели 13 години, а сега конечно е откриено дали се се вратило во нормала.

Исто така, откако му истече забраната на Душко за приближување кон сопругата, која траеше еден месец и по враќањето од Турција, екипата на емисијата „Папарацо лов“ „улови“ каде се движи поранешниот фудбалер и дали живее со сопругата и нивните ќерките Атина и Ника..

Веќе нема сомнеж дека парот решил да поработи на несогласувањата, а Душко се враќа дома кај сопругата Јелена.

Слични Вести
Menu