САКАЈТЕ И ЦЕНЕТЕ ЈА ЖЕНАТА ПОКРАЈ ВАС ДОКОЛКУ И ТАА ЗНАЕ ДА ЦЕНИ ЌЕ ВЕ НАПРАВИ НАЈСРЕЌНИОТ МАЖ НА СВЕТОТ!

Љубовта има необјаснива моќ да нахрани двајца луѓе. Ги храни душата, срцето и телото. Кога женското срце ја прима енергијата на вашата постојана љубов, тоа напредува, а кога е лишено од тоа, повеќе не чука на ист начин.

Има една девојка која те сака длабоко, па сакам да го прочиташ ова внимателно:

Таа заслужува да биде ценета и почитувана. И нејзината љубов не треба да се зема здраво за готово. Нејзината среќа нека ви биде приоритет. И не дозволувајте таа да бара малку внимание!

Таа секогаш ќе ви прости и ќе ви даде десетици шанси. Затоа што има нешто толку величествено и толку обилно во љубовта што не можам да не ти простам.

Не ја оттурнувајте со вашата рамнодушност! Секој треба да има свој личен простор, но тоа не значи дека треба да го оттурнете. Сакајте ја со срцето, а не со умот и ќе видите како ќе блесне од среќа!

Запомнете дека вистинската љубов на женското срце е скапоцен подарок. Кога нема да научите да го цените овој подарок, на крајот ќе го изгубите.

Не мора цел ден да го поминувате со неа. Не мора постојано да и се јавувате и да и пишувате. Не мора секој момент да и испраќате слатки пораки, но не ја игнорирајте. Бидете тука за неа секогаш кога и требате.

Нека чувствува дека сте сами со неа, дека никогаш нема да ја игнорирате поради некого или нешто!

Не мора секоја минута да и кажувате дека ја сакате, но не дозволувајте да се сомнева во вашата љубов. Нејзиното срце е како цвет, мора да се полее за да остане живо и убаво и миризливо да цвета. Затоа кога ќе ѝ го полеете срцето со толку љубов, тоа се прелива со арома на сладост.

Не ја претворајте во се што мразите – раздразлива, нетрпелива и пречувствителна жена. И таа е личност, не е совршена. Но, таа ќе се однесува онака како што вие ја третирате. Само бидете пољубезни, поразбирливи и потрпеливи. Ќе ве награди со многу љубов и грижа

Дајте ѝ шанса да покаже колку ве сака и колку е сочувствителна. Кажете ѝ ја вистината и никогаш не ја лажете. Докажете ѝ дека не сте себичен и бесчувствителен маж, туку дека може да ви се верува и нема да и го скршите срцето на парчиња.

Нејзиното нежно срце е благослов, не заборавајте го тоа. Вашата љубов е посебна. Ова е посебен дар од Бога. И да ја сакаш пред сè друго не е твоја најлоша слабост, туку доказ за тоа кои си навистина, како личност и како сакана личност.

И последното нешто што треба да го знаете: Таа има меко, љубов, страсно и грижливо срце кое ви го дала само вам. И таа ви ја дава својата посветеност, внимание и енергија со толку многу љубов. Не сите жени се способни да сакаат така.

Само ценете ја пријателе и таа ќе ве направи најсреќниот маж на светот!

Слични Вести
Menu